بیانیه کلیساهای آشوری کلدانی و انجمن آشوریان تهران در محکومیت ترور شهید سیدحسن نصرالله رهبر حزب الله لبنان
«رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از ناکامی های فراوان در غزه و جنوب لبنان حرکات شنیع خود را متوجه ترور رهبران و فرماندهان و شخصیت های برجسته نهضت مقاومت کرد غافل از اینکه لشکر مجاهدان آزادی خواه همواره قادر است مبارزان تازه نفسی را جایگزین آن شخصیت های والامقام بنماید و قیام علیه ظلم، ستم و اشغالگری رژیم صفاک، هرگز خاموشی نخواهد پذیرفت. شهید بزرگوار سید حسن نصرالله با بیش از سی سال رهبری خود بر حزب الله لبنان نامی ماندگار در تاریخ مقاومت از خود بر جای گذاشت هر چند فقدان او حادثه ای بس غم انگیز است، یقین داریم خللی در عزم راسخ جوانان پرشور لبنانی و فلسطینی و تمام ملت های آزادی خواه وارد نخواهدکرد.
همگام با ملت آزادی خواه لبنان اللخصوص جامعه مسیحیان لبنانی که همواره مورد حمایت حزب الله و رهبری شهید سید حسن نصرالله بوده اند ما نیز کلیساهای آشوری کلدانی تهران همراه با انجمن آشوریان تهران این حرکت شنیع و مذبوحانه رژیم جعلی صهیونیستی را محکوم نموده و شهادت غرور آفرین سید مجاهد حسن نصرالله و یاران باوفایش و نیز مردم مظلوم لبنان را خدمت مقام معظم رهبری، مردم مقاوم لبنان و تمام مردم غیور آزادی خواه تبریک و تسلیت عرض می نماییم و از خداوند بزرگ خواستار علو درجات آن شهیدان و پیروزی حق بر باطل می باشیم.
مار نرسای بنیامین اسقف کلیسای شرق آشوری ایران
مار عماد خوشابه اسقف اعظم کلیسای آشوری و کلدانی کاتولیک تهران
نینوس مقدس نیا کشیش کلیسای انجیلی آشوری تهران
یوناتان بت کلیا رئیس هیات مدیره انجمن آشوریان تهران
به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس مراسم بزرگداشت شهدای ادیان الهی و تجلیل از خانوادههای شهدای ورزشکار در کمیته ملی المپیک روز سه شنبه 3 مهرماه 1403 از ساعت 18 با حضور جناب آقایان: دکتر احمد دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان، محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک، دکتر سید مناف هاشمی دبیرکل، دکتر نصرالله سجادی، غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک، دکتر گودرزی وزیر اسبق ورزش و جوانان، برخی از اعضای هیئت اجرایی و روسای فدراسیونها، معاونین، مشاوران، مدیران، اعضای کمیسیون ها، عباسعلی رضایی مدیر کل بنیاد شهید تهران، میر مهدی جلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران، روحانیون عالیقدر ادیان، نمایندگان مجلس و جمعی از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور همچون منصور برزگر، تیمور غیاثی، حسین رضازاده، سجاد گنج زاده، محمد بیداریان و مسئولان کشوری و لشگری برگزار شد.
در ابتدا هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو ضمن خیر مقدم به میهمانان و تقدیر از برگزاری چنین مراسمی بر نقش ارزشمند شهدای دفاع مقدس تاکید و عنوان داشت امروز هر چه داریم به برکت خون شهداست و ملت بزرگ ایران و بخصوص جامعه ورزش کشور همواره قدردان این عزیزان و خانواده های معظم شهدا خواهند بود. در ادامه اسقف بنیامین، صوفیا جاقار بکیان، فرشاد فرهی فر و دکتر سامیح به ترتیب نمایندگان آشوریان، ارامنه، زرتشتیان و کلیمیان ضمن خیرمقدم به خانواده شهدای ورزشکار ادیان الهی و قدردانی از کمیته ملی المپیک در برگزاری چنین مراسمی دقایقی در خصوص قهرمانان شهدای ادیان خود سخنرانی و مطالب ارزشمندی را عنوان داشتند. سپس از کتاب "در خط مقدم" نخستین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی ورزش در دفاع مقدس به قلم و مجری طرح سید احمد سید باقری، با حضور حسین رضازاده و منصور برزگر رونمایی شد. همچنین امیر دریادار شهرام ایرانی از رشادت های شهدای قهرمان ادیان الهی در هشت سال دفاع مقدس سخن گفت و افزود: این قهرمانان از خاک میهن عزیزمان بدون توجه به دین و مسلک دفاع کردند و به برکت خون این عزیزان و خون دلاور مردان در هشت سال دفاع مقدس ذره ای از آب و خاک کشورمان آسیب ندید تا دشمنان بدانند فرزندان ایران زمین هر آن از کیش و آیینی برای دفاع از کشورعزیزشان آماده اند. در ادامه دکتر احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم خاص و تقدیر از برگزاری این مراسم و تقارن آن با هفته دفاع مقدس از خانواده های شهدای ادیان الهی حاضر در این مراسم تقدیر و با ذکر تعداد شهدای سایر ادیان، آمار این شهدا را قابل ملاحظه ارزیابی کرد . وزیر ورزش و جوانان ضمن تسلیت حادثه دلخراش معدن در طبس بر جایگاه ارزشمند شهدا و خانواده هایشان تاکید و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها و تقدیر از خانواده های آنها را یک وظیفه مهم دانست و ابراز امیدواری کرد تا این مراسم در سالهای آینده نیز ادامه داشته باشد . در ادامه کلیپی از معرفی شهدای ادیان الهی و بیان خاطرات خانواده های معززشان پخش و در خاتمه از خانواده های زوریک مرادی مسیح، رستم آذرپاد، هراچ هاکوپیان ، ورز باغومیان ، ادیک نرسیسیان ، وازگن آدامیان ، اویشو بدال داود ، ادموند موسیسیان قزلچه ، روبرت لازار ، ژوزف شاهینیان ، واهیک باغداساریان ، واطان آقاخانیان ، هراچ هامپارسونیانس ، هنریت هارطونیان ، آلفرد گبری ، آرمن مسیحی ادسیان ، آلفرد سرکیزاردوشاهی ، یرمی یعقوب ، آلن آبکار شاه نظری ، سردار آولنسیان شهدای ورزشکار ادیان الهی زرتشتیان،ارامنه،کلیمیان و آشوریان تجلیل و تقدیر به عمل آمد .
تصاویری از مراسم فوق در ذیل آمده است:
شهادتی درد انگیز
شهادت مظلومانه آیت الله ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری و امیر عبداللهیان وزیر خارجه میهن مان و همراهان خدوم، قلب هر انسانی را به درد آورد و جهان را در بهت و شگفتی برد. فاجعهای به راستی دردناک و تکان دهنده بود.
انجمن آشوریان تهران همراه با یاران وفادار آحاد ملت مان، این حادثه دردانگیز سانحه سقوط بالگرد را،صمیمانه تسلیت میگوید و تردید ندارد، که ملت زنده و بیدار تداوم گر آرمانهای آن شهیدان بزرگوار، خواهد بود.
خبر تلخ و شهادت گونه عالم مجاهد و همراهان گرامی، در حادثه ای ناگوار، جامعه جهانی آشوریان را در غم و بهت و ناباوری برد.
بر ملت بزرگوارمان تسلیت باد.
هیات مدیره انجمن آشوریان تهران
روزنامه های امروز صبح جهان
از انزوا آمد. اکونومیست نوشت : دانالد ترامپ ، باز خبر نخست روزنامه های جهان شد. برای سال ۲۰۲۴ میآید. ترامپ از انزوا، در برابر جماعت ستایشگرش آمد. رئیس جمهوری پیشین نشان داد ، حزب جمهوریخواه را در چنگ دارد. باز حزب جمهوریخواه ، مرتکب این خطا خواهد شد؟
فایننشال تایمز هم نوشت : ترامپ به اشاره و کنایه به هواداران گفت ، برای انتخابات در راه، می آید.
گاردین هم : ترامپ در همایش راست گرایان، بایدن را تقبیح کرد.
یو اس ای تودی نوشت : تاخت و تاز ترامپ، علیه بایدن، سر گرفت.
و لوفیگارو هم: یک جمهوریخواه باشکوه به کاخ سفید برمی گردد ، ترامپ وعده داد.
لوفیگارو روزنامه فرانسه در نگاهی دیگر، از میانمار می نویسد: درگیری میان تظاهرکنندگان و نیروهای پلیس «برمه» با قربانیان بسیار رخ داد. «برمه» آن چنان که فرانسه، هنوز آن را به این نام می خواند.
در برابر دادگاه
له رپوبلیکا، روزنامه ایتالیا نگاه به آنگ سان سوچی ، رهبر در حبس میانمار دارد. می نویسد: در ویدیویی آنگ سان سوچی ، در برابر دادگاه حاضر شده است. آن سان سوچی، در کودتای نظامیان میانمار، به حبس رفت. او متهم به سازماندهی تظاهرکنندگان در میانمار است. آنگ سان۷۵ ساله، پس از کودتا، دیده نشده است. تظاهرات در یانگون از هم پاشیده شد. انتخابات، لغو شد. به سوی تظاهرکنندگان میانمار، شلیک شد.
پاپ فرانسیس، برای نخستین بار از عراق دیدار خواهد داشت.
در یمن ، هم معترضان میگویند، جو بایدن با انجام همه پرسی میتواند به جنگ داخلی آن کشور پایان بدهد.
ویروس های در راه
گاردین با این عنوان نوشت: آیا همه گیری دیگری در جهان در راه است؟ این همه گیری چگونه خواهد بود؟ پژوهشگران می گویند، تا به امروز هیچ ویروسی مقاوم تر از کووید ۱۹ نبوده است. اما ویروس های دیگر، کشنده تر خواهند بود. با این همه از بخت خوش، امروزه دانشمندان برای شکست و مقابله با آن ، می دانند چه کنند؟ اکنون دانشمندان در برابر مقاومت میکروب ها در برابر آنتی بیوتیک ها آگاهانه، به درهم شکستن مقاومت میکروب ها، رو میآورند. آن چه دانشمندان در مقابله با ویروس کووید ۱۹ نیز، به آن دست یافتند. از این رو مقابله با همه گیری ویروس های در راه نگران کننده نیست.
در حاشیه خبرها
نشریه علمی«لنست» ، در آخرین گزارش خود در مقابله با ویروس کووید 19 می نویسد : دانشمندان اکنون برای مقابله با کرونا، به هوش مصنوعی رو آورده اند. دریافت میلیون ها داده درباره کرونا از سوی هوش مصنوعی، سبب شده است که این سیستم به ارائه راه حل ها برای درمان بیماری کرونا اقدام کند. هوش مصنوعی ، پیش از این در یافتن راه های درمان بیماریی های چون سرطان،روماتوئید و آلزایمر ، به کمک پژوهشگران آمده است. هوش مصنوعی همه الگوریتم ها را برای یافتن راه حل، تجزیه و تحلیل میکند. با بررسی و ارائه میلیونها امکان.
نگاه روزنامه های جهان
بر اساس توافق خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، خریداران ایرلند شمالی، سفارش خرید یکصدهزار نهال را لغو کردند. منع خرید نهال در سراسر منطقه دریای ایرلند، طرح نهال کاری را به هم زد. دولت ایرلند آن را فاجعه برگزیت، یعنی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا خواند. این از نخستین ضربه های خروج است.
از سوی دیگر ، تلگرف می نویسد: اتحادیه اروپا، با کمبود واکسن فایزر رو در رو است. کشورهای اتحادیه، میلیون ها واکسن نیاز دارند. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی می گوید ابتلای به کرونا در جهان شانزده درصد کاهش یافته است.
تلگرف
اردوگاه آلوده. روزنامه گاردین نوشت:
آتن، متهم است که آلودگی مرگبار در اردوی پناهندگان «لس بس» را نادیده می گیرد. گزارش حقوق بشر این را درباره یونان می گوید٬ بیش از هفت هزار پناهجو و البته بیش تر کودک در این جا در اردوگاهی که پنج ماه است بر پا شده، زندگی می کنند.
گاردین می نویسد: استرالیا، یک سال است که در مرزهای خود،هتل- قرنطینه را برای مسافران به آن کشور ، بر پا کرده است.قرنطینه چهارده روزه، میزان ابتلای به کرونا را در آن کشور کاهش داده است.
جدای از آن استرالیا بر انجام سفرهای شهری، سخت گیری می کند.
ونگاه به میانمار
بیش از یکصد هزار معترض،در اعتراض به کودتا به خیابان های میانمار آمدند.تظاهرکنندگان می گویند: ادعای حکومت مبنی بر پذیرش دولت نظامی از سوی اکثریت مردم کذب است.
بیداد سرما
سرما و توفان دیگر، یکصد میلیون آمریکایی را در این زمستان تهدید می کند توفان ویرانگر دیگری در راه است. جدای از آن خانههای میلیوندها تن در تگزاس، بر اثر توفان پیشین، بدون برق مانده است. سرمای بیسابقه، تگزاس را از پا در آورده است. برف و توفان این ایالت را در زیر برف و یخ، مدفون کرده است.
آینده لندن
فایننشال تایمز، درباره موقعیت انگلیس در جهان مینویسد: مسیر آینده انگلیس برای راه یابی به جهان بدون نیاز به اتحادیه اروپا ، به نظر بی سرانجام می آید. از این رو، اکنون انگلیس رو به آمریکا آورده است. لندن چشم به واشنگتن دارد.
اکنون نوبت جوبایدن است تا نقشی دیگر به انگلیس بدهد.
نقش تازه در جهان.
نگاه دیگر این روزنامه انگلیسی به واکسیناسیون کرونا در جهان است. می نویسد: اگر کشورهای ثروتمند، کمک کنند، واکسن برای همه جهانیان خواهد بود. نیمی از ذخایر واکسن ها، تنها برای پانزده درصد جمعیت جهان خریداری شده است.
هوای پاک
در ۱۸۵۹ فلورانس نایتینگل در کتاب خود، یادداشت های بیمارستان با جداسازی بیماران از هم و پدید آوردن امکان گردش هوا ، در بخش ها، می نویسد، برای مبارزه با همه گیری نیاز به هوای تازه است. در سالهای ۱۸۰۰ چند بیماری و همه گیری انگلیس و با آن جهان را درگیر ساخت. در قرنی که بیداد وبا، تیفوس و بیماری های دیگر بود.
نور و هوای پاک در قرن بیستم ، از عوامل مهم در درمان بیماری های همه گیری چون حصبه و سل شد.
و این درسی است که برای مقابله با کرونا و همه گیریهای در راه، به انسان داد : نور و هوای پاک یعنی : گردش هوای پاک در خانه ها و مکان ها و به ویژه بیمارستان ها. گاردین
استیضاح فصل دوم
روزنامه لوفیگارو با عنوان فصل دوم استیضاح از مراحل استیضاح در سنای آمریکا میگوید استیضاح رئیس جمهوری سابق آمریکا از روز سهشنبه آغاز شد. و این پرسش که آیا ترامپ ، محرک حمله مرگبار علیه کاخ کنگره بوده است یا نه؟ هر دو سو ، جمهوریخواهان و دموکرات ها، دوست دارند آن حادثه را از یاد ببرند، اما دانالد ترامپ، باز بر صحنه بازگشته است ، اگرچه سکوت امروز او ستیزه جویانه باشد.
معضل استیضاح
فایننشال تایمز :
معضلی به نام استیضاح ، جمهوریخواهان پیش از محاکمه سنا در پشت ترامپ ، قشون کشی می کنند. پناه درپشت رئیس جمهوری سابق آمریکا. دومین استیضاح ترامپ و چهارمین در تاریخ آمریکا.
ال موندو اسپانیا: سرسخت تر از ترامپ، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ، به چین هشدار داده است. آمریکا با چین مقابله سختی در پیش خواهد داشت. رئیس جمهوری ، اشاره هایی داشته که سیاستهای او، سرسختانه تر از ترامپ علیه پکن خواهد بود.
ژون آفریک فرانسه
آفریقای جنوبی ، تزریق واکسن انگلیسی آسترازنه کا را متوقف کرد. می گوید، اثری بر کرونای بومی ندارد.
دی ولت آلمان
مرسدس بنز تا آخر دهه میلادی، با تولید خودروهای برقی، به رقابت با سازندگان این خودروها در جهان، می پردازد. این گروه خودروساز نخستین، در تولید خودروهای لوکس در آلمان خواهد بود.
یو اس ای تودی آمریکا : نگاهی به همه گیری ویروس کرونا در آمریکا دارد. میزان ابتلا به ویروس کووید ۱۹ زیر یکصد هزار مبتلا در روز رسیده است. تعداد بستری شدگان کرونایی نیز ، در بیمارستان ها، کاهش یافته اند.
اکونومیست نشریه انگلیسی:
کره جنوبی ،خود را برای آینده ای در تنهایی و زخم پذیر ، آماده می کند. کره با نیروی نظامی و سرباز کم تر با متحدان ضعیف تر و دشمنانی قدرتمندتر رو در رو خواهد بود.
خلاقیت و تحرک
گزارش بخش دانش روزنامه نیویورک تایمز می گوید: ورزش می تواند سبب ایجاد خلاقیت بیش تر در انسان شود. یک پیادهروی ساده، محرکی برای پدید آوردن ایده ها و نظریه ها و بدعت ها در انسان می شود. بررسی تازه از رابطه میان فعالیت فیزیکی و خلاقیت در انسان می گوید. انسان های فعال، بیش از دیگران در ارائه نظریه های خلاقانه، توانمندند. پژوهش تازه می گوید، در حیوانات هم ، چنین است. آن هایی که بیش از بقیه ، در حرکت اند، سلولهای مغزشان، بیش تر ترمیم و بازسازی می شوند. خلاقیت از مهارت های تفکر است که تا پیش از این در ارتباط با تحرک، شناخته نبود.
ترفند های کرونا
بررسی تازه پژوهشگران می گوید که دانشمندان به ترفندهای ویروس کرونا ، در پیچیدن ژن ها، در ترکیب های تازه پی برده اند. آن ها می گویند ، ویروس کرونا، خبره در پدید آوردن ترکیب های تازه در ژن ها است. ترکیب های پدید آمده ، سبب زایش ویروس های جهشی پرخطر می شوند. با این پیدایش، اثرهای واکسن در از بین بردن آن کم تر کارایی دارند. چنین شناختی سبب شده است، تا پژوهشگران به یافتن داروهای ضد آن دست یابند.
به نام خدا
ماه شکفتن ها ، گرامی باد.
بهمن ماه شکفتن ها است.شکفتن ها و شگفتی های ابدی همچنان که خرداد ماه درخشیدن جرقه های انقلاب است. یوم الله15 خرداد 42 که در آن به فرمان رهبر انقلاب ، ملت ایران ، خیز بلند بیدارسازی ایران را برداشت و با آن شعله های انقلاب سراسر میهن مان را در برگرفت و چنین شد که مبارزه پانزده خرداد به همت بلند رهبری بزرگ و ملتی دلباخته شورانقلاب ، آغاز شد.
نهال انقلاب در خرداد 1342 با مبارزه خستگی ناپذیر رهبری قدرتمند در بستر میهن بزرگ مان ، کاشته شد و روز به روز ، پهناورتر سایه گستراند.انقلابی که با شکوفایی در بهمن57 ، دامنه آن به وسعت یک جهان گسترده شد. با آن ، بیداری ملت های مظلوم و درمانده آغاز شد و با آن شگفتی های جهان شکل گرفت.
سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گرامی باد.
هیات مدیره انجمن آشوریان تهران
له رپوبلیکا در ایتالیا:
ندادن رای ، از سوی نمایندگان مجلس آمریکا به مارجوری تایلر گرین، نشان داد، مجلس ، تندروهای جمهوریخواه را کنار گذاشته است. در عوض کنگره ، جنی چینی، دختر وزیر دفاع پیشین آمریکا را برای کمیته کنگره ، برگزید. چینی ، سناتور جمهوریخواه است که خواستار استیضاح دانالد ترامپ بود.
چرا کودتا لوفیگارو :
چرا ارتش در میانمار دست به کودتا زد. این یک گام به عقب ، پس از گذشت سی سال بود. میانمار داشت بر جاده دموکراسی ، پا میگذاشت. که ارتش آن کشور که در انتخابات، به حزب آنگ سان سوچی باخت، به تصور آن که قدرت را از دست داده است، دست به کودتا زد. قدرت به دست نظامیان افتاد، که گفته اند یک سال کشور در وضعیت اضطراری خواهد بود. بانوی میانمار آنگ سان سوچی داشت کشور را به سوی دموکراسی، رهبری میکرد، که نظامیان سد راه شدند.
معنای کودتا. اکونومیست :
معنای کودتای میانمار چیست؟
با این عنوان اکونومیست ، نگاهی متفاوت به کودتا در میانمار دارد. می گوید: این یعنی آراستن یک حکومت مقتدر در تن پوشی تازه آن هم در کشوری ،که همواره، دموکراسی، محکوم به شکست بوده است. حزب حاکم وقت ، حزب آنگ سان سوچی، پیروز انتخابات شد. اکنون نظامیان می گویند، در آن انتخابات، تقلب شده است.کم تر کسی تصور شکل گرفتن یک کودتا را می کرد. فایننشال تایمز
جف بزون، بنیانگذار شرکت غول آمازون ،از ریاست آن کنار رفت. آن هم در اوج درخشش آن،پرسش این است به راستی کسی قادر خواهد بود، پای در کفش بزون بگذارد. اندی جیسی، جای او را پر خواهد کرد. به نظر می آید هیچ اتفاقی نیفتد.
راه حل روسی. لوفیگارو:
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان ، نخستین رهبر کشوری در اروپا بود، که واکسن تایید شده روسی سپوتنیک وی را برای ورود به کشور پذیرفت. می گویند مرکل در به ثمر رسیدن تاییدیه سپوتنیک نیز، نقش داشت. به دنبال آن فرانسه نیز سپوتنیک وی را راهحلی علمی برای مقابله با کرونا ،تایید کرد. واکسن های روسی و چینی ، در راه فرانسه اند. لوفیگارو می نویسد: این راهحل روسی را امانوئل مکرون و فرانسه پذیرفت.
از حاشیه خبرها
فایننشال تایمز
کاریکاتوری است از دو گلادیاتور سوار بر اسب ، در حمله به تاخت علیه یکدیگر، مثل همان شوالیه ها و گلادیاتورهای قرن های پیشین سپر به دست ، اما ، جای شمشیر بلند، هریک آمپولی بلند را برای حمله به هم بدست دارند. آمپول های ویروس کرونا یک گلادیاتور اتحادیه اروپا، دیگری انگلیس است. کاریکاتوری درباره جدال اتحادیه اروپا و انگلیس بر سر واکسن کرونا. انگلیس، آسترا زنه کا تولید میکند، میگوید تا تامین نیازهای کشور ، به اتحادیه، واکسن نخواهد داد. از آن سو ، اتحادیه اروپا هم، دست به تهدید برای ممانعت از صدور کالاها به انگلیس زده است. جنگ سلامت در برابر اقتصاد.
نگاه امروز روزنامه های جهان
مردان استیضاح یو اس ای تودی
مردان ترامپ ، برای دفاع از ترامپ در برابر استیضاح او در مجلس آمریکا ، به صف شدند. منتقدان می گویند، مردان پدر خوانده ، چون سلاح پر راهی مجلس شدند. ترامپ متهم است ، شورش در حمله به بنای کنگره را سامان دهی کرده است.
لوموند ، روزنامه فرانسوی نگاهی دیگر به آمریکا دارد. نگاه به نهضت زندگی سیاهان مطرح است کامالا هریس ، معاون رئیس جمهوری آمریکا ، از سوی هفته نامه تایم، به عنوان شخصیت سال انتخاب شد. و این به سبب تلاش های او در مبارزه علیه تبعیض نژادی بود. اکنون می گویند ، آیا کامالا هریس، نهضت زندگی سیاهان مطرح است را شعله ور خواهد کرد.
چاینا دیلی هشدار به آمریکا
پس از تهدیدهای آمریکا ، درباره تایوان ، به چین ، و اظهار نظر مقام های برجسته آمریکا ، از آن و هنگ کنگ هم ، چین ، به جو بایدن ، هشدار داده است که در هنگ کنگ ، دست از دخالت بردارد.
دیپلمات برجسته چین ، «یانگ چی جی» چند روز پس از انتقادهای مقام های آمریکایی از پکن ، به آمریکا هشدار داد.
اکونومیست و حفظ واکسن
اروپا به واکسیناسیون سریع تر و مشوق های بیش تر نیاز دارد. مراقبت و حفظ واکسیناسیون ، پاسخ دلخواه اروپا نیست. توجه خاص به واکسیناسیون ، مبارزه علیه ویروس کووید 19 را به خطر می اندازد. اتحادیه اروپا تهدید کرده است، صدور واکسن ویروس کووید 19 را تا رسیدن به سهمیه دلخواه در تولید واکسن ، متوقف خواهد کرد. این تهدید ، برای مقابله با ویروس ، پر خطر است از سوی دیگر اروپا خواستار صدور گذرنامه های خاص واکسن است. متخصصان می گویند ، چنین اقدامی ، سیاسی ، آسیب پذیر و گاه ناممکن است. خبر نومیدبخش این است که واکسن های دیگری برای مقابله با کرونا ، در راه اند.
در حاشیه خبرها
اصلاح ژن
مقابله با بیماری پیری زودرس. عنوان صفحه دانش روزنامه فرانسوی لوموند است. شیوه های اصلاح ژن انسانی ، امید بسیار برای بهبود بیماری پیری زودرس را سبب شد. دانشمندان آن چنان که نشریه علمی «نیچر» می نویسد ، توانستند با اصلاح ژن موش هایی که درگیر بیماری پیری زودرس بودند، امید به بازگشت به زندگی معمول را در آن ها ، پدید آورد و امید به مداوای پیری زودرس در انسان ها که سبب مرگ انسان های بسیار در جهان می شود. هر بیماری لاعلاج، وحشتناک است، اما این بیماری ، هراس آلود است. به هنگام زایش ، آن ها هیچ تفاوتی با دیگر نوزادان ندارند؛ اما از هیجده تا بیست و چهار ماهگی در برخی نوزادان پیری زودرس آشکار می شود. یک نفر از هر چهار تا هشت میلیون زایش در جهان ، چنین می شود. اکنون با اصلاح ژن امید به مداوای آن بسیار شده است
یکی از مهمترین آداب اجتماعی آشوریان ایران، چنین بوده که هرگاه جمعیت آنان در شهری روی به فزونی نهاده است، آنان به تاسیس انجمنهای ملی و فرهنگی و اجتماعی مبادرت نموده اند. به همین جهت بود که در سال 1898، پس از مهاجرت عده ی کثیری از جوانان آشوری-کلدانی ساکن سلماس به تهران و استخدام در وزارتخانه ها و ادارات دولتی، بنیان اولیه ی انجمن آشوریان تهران گذارده شد.